3.11.2012


MATTI LAITISEN NELJÄS RUNOKIRJA ”TÄMÄ MAA ON MEIDÄN” ILMESTYI 1.11.2012

Runokokoelma kertoo syrjäytettyjen Suomesta ja hyökkäyssotien särkemästä maailmasta. Runoilija Laitinen kirjoittaa aiheista puolueellisesti. Hän on työväenluokan mies. 1970-luku jätti häneen luovan ja kriittisen jälkensä.

Suomi on korruptoitunut luokkayhteiskunta, johon on synnytetty pääomien vapauttamisen, kansallisomaisuuden ryöstelyn ja yksityistämisen seurauksena valtavat tuloerot. 750 000 ihmistä survoo poskeensa mielialakemikaaleja suoriutuakseen päivän rutiineista. Pysyvä työttömyys periytyy sosiaalisesti vuokralähiöissä sukupolvelta toiselle. Euroopan pääkaupungeissa huppupäät ovat vastanneet pukuapinoiden säästöohjelmiin kapinoiden. Kapitalismissa tavara – raha – tavara on rikoksista kannattavin.

Kun toisinajattelet, tarkastele ajatustesi kestävyyttä. Jos ajatuksesi vaikuttavat toimivan, vahvista niitä teoin. Toisintoiminta muuttaa maailmaa. Kun toimit toisin, analysoi toimintasi seurauksia. Näin syntyy todellisuutta kyseenalaistavaa toisinajattelua. Jokaisen yhteiskuntajärjestelmän sisäiset ristiriidat synnyttävät oman toisinajattelunsa ja toisintoimintansa. Järjestäytynyt toisintoiminta muuttaa maailmaa.


Kirjan nimi: Tämä maa on meidän
Tekijä: Matti Laitinen
Tyylilaji: Proletaarinen käyttörunous
Sivumäärä: 63 sivua
ISBN-tunnus: 978-952-67517-2-6
Kustantaja: Matti Laitinen
Painopaikka: Copy-Set Oy
Kirjan hinta: 10 euroa + 1,10 euroa (postikulut)

Kirjaa on painettu vain rajoitettu määrä. Se ei ole julkisessa myynnissä. Sitä voi tilata omistuskirjoituksen kera ainoastaan Matti Laitiselta sähköpostitse: masa.laitinen@gmail.com. Yhteystiedot mukaan viestiin.