12.4.2012Tule mukaan - mielipidettäsi tarvitaan edelleen

Linnanmäellä sijaitsevaa suorakulmaista vesilinnaa ollaan muuttamassa ajoneuvoille pysäköintitaloksi. Linnanmäen asiakasliikenne ohjattaisiin Sturenkadulta maanpäällistä kaksikaistaista ajorataa pitkin Kulttuuritalon vierestä ja Leninninpuistosta Linnanmäellä sijaitsevaan pysäköintihalliin.
Lenininpuisto on arvokas maisema-arkkitehtuurin taidonnäyte. Siellä on useita harvinaisia puita ja kasveja. Puisto on helsinkiläisille tärkeä rauhan ja virkistyksen lähde. Pienestä ja kauniista Lenininpuistosta ei saa lohkaista sen arvokasta osaa ajotien alle.
Liikennemääriltään alati kasvava Sturenkadun sujuva liikenne ei kestä uutta, jopa 5 000 autoa päivässä käyttävää suoraa liittymää.
Haluamme myös turvata Åshöjdenin peruskoululle riittävät piha-alueet, ja turvallisen ja pakokaasuttoman ympäristön.


Tilannekatsaus

Koski ei vielä kohissut. Asukkaiden ärhäkkä vastarinta on jo nyt tuottanut tulosta. Virkamiehet, jotka arvelivat kaavamuutosten olevan läpihuutojuttu Vappuun mennessä, joutuivat toteamaan, että ainakin syksyyn taitaa mennä. Mutta riittääkö se?

Virkamiesten ja poliitikkojen vihamieliselle suhtautumiselle puistoja kohtaan ei saa antaa periksi. Meillä on oikeus päättää asuinympäristöstämme ja osallistua alueelliseen itsehallintoon.

Pelastetaan yhdessä Alppipuisto, Vallilanlaakso ja Lenininpuisto!

T: Antsu